Werkwijze en tarieven

 

De EAV-meting:

Op basis van het meten van huidweerstandspunten (acupunctuurpunten) op handen en voeten is het mogelijk om het functioneren van het menselijk lichaam in kaart te brengen.
Deze huidweerstandspunten hebben een verbinding met bepaalde organen en weefselstructuren in het lichaam. Deze meetmethode is bijzonder geschikt bij het opsporen waar het mis gaat in het lichaam. Ook kan de reactie van voedingsmiddelen op het lichaam getest worden. Het meten met de meetpen is volstrekt pijnloos. Er worden geen naalden gebruikt!

 

 

Het EAV-behandelplan:

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Voeding speelt daarbij een belangrijke rol.
Het EAV-behandelplan bestaat daarom in de basis uit een voedings- en leef advies vanuit de Orthomoleculaire theorie en kan ondersteund worden door:

  • Supplementen, zoals vitamines, mineralen, aminozuren enzovoort;
  • Kruidenleer (Spagyrische middelen) welke is toe te passen bij acute en chronische klachten;
  • Bioresonantie.

Uw lichaam bestaat voor circa 75% uit vocht. Vocht is een geleidingfactor voor electriciteit. Bij Bioresonantie wordt van deze eigenschap van ons lichaam gebruik gemaakt.
Met bioresonantie apparatuur worden kleine stroompjes met een specifieke frequentie naar metalen handvaten geleid. Via de huid en ons vochtsysteem gaan deze frequenties naar alle delen van het lichaam.
Deze trilling (frequentie) elimineert de betreffende belasting.
Dat kan van alles zijn. Van bacteriën, parasieten tot een virus of het opruimen van giftige stoffen. Afhankelijk van de te behandelen belasting wordt er voor een bijpassend, specifieke trilling gekozen.

 Er is voor deze therapie uitleenapparatuur beschikbaar die u thuis kunt gebruiken.Er is voor deze therapie uitleenapparatuur beschikbaar die u thuis kunt gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktijk voorbeeld:
Bij een EAV-meting heeft de patiënt de ziekte van Lyme.
Dit is alleen afdoende te behandelen met bioresonantie.
De patiënt behandeld zichzelf thuis 1 maand lang met een bioresonantie apparaat. Na de behandeling wordt de patiënt gemeten en de Lyme is verdwenen!

Tarieven:

1e consult (circa 60 – 75 minuten) €. 90,00
Vervolgconsult                                   €. 65,00

Sylvia`s Praktijk

Overbrinck 45
8111 BS Heeten

Direct afspraak maken

0572 38 17 70